Sport

Kickboksers Team Baars komen goed voor de dag in Alkmaar

Advertentie:

Alkmaar/Den Helder – Amy Delorme en Shairo Faries kwamen zondag namens Team Baars in actie op Road 2 Enfusion in Alkmaar. Amy (31) ging na een fraaie wedstrijd onderuit op punten, Shairo (21) bracht zijn tegenstander tot een knock-out.

Beide kwamen uit in de nieuwelingenklasse. Amy beet het spits af voor Team Baars met de tweede partij na de pauze. De 31-jarige sportster begon goed en sterk. Ze scoorde met goede combinaties en had de eerste ronde in de pocket. De tweede ronde leek Amy wat stil te vallen. De combinaties kwamen niet meer uit zoals ze eerst deed en tijdens de laatste ronde kreeg ze acht tellen voor haar kiezen. Een paar goed geplaatste stoten van de tegenstander zorgden ervoor dat Amy deze acht tellen voor herstel ook echt even nodig had. Amy herpakte zich, maar verloor de partij op punten.

Daarna mocht Shairo aan de bak. Hij en zijn tegenstander begonnen lekker fel. Shairo maakte goede directes in zijn achteruit en hield de tegenstander op afstand met een afhouder.  Shairo stapte meteen door en raakte de tegenstander met een goede hoek, waardoor hij neer ging en acht tellen kreeg. Shairo zijn tegenstander stond dapper op en kwam weer naar voren. Shairo vocht achteruit, maar maakte goede stevige stoten tegen het gezicht van zijn tegenstander. Wederom ging zijn tegenstander neer op een linkerhoek. De scheidsrechter besloot de partij dan ook te stoppen. Zo kroonde Shairo zich op knock-out tot winnaar.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button