Den HelderUitgaan

Helderse musea en theater weer open

Advertentie:

Den Helder – De coronamaatregelen zijn verder versoepeld per 5 juni. Zo is binnen de gemeente Den Helder ook alles weer geopend. Iedereen mag weer vier bezoekers thuis ontvangen in plaats van twee. De culturele instellingen zoals musea, bioscopen en theaters zijn weer open en het is weer mogelijk om binnen te sporten. Daarnaast zijn cafés en restaurants weer geopend voor maximaal 50 personen, per binnen locatie of terras.

In de meeste gevallen moeten mensen nog wel een reservering maken voordat zij een bezoek brengen aan musea en theater. Om het de mensen gemakkelijk te maken heeft Citymarketing alle websites van de musea, het theater, de bioscopen en andere bezienswaardigheden in de gemeente Den Helder hieronder op een rij gezet.

Sommige bezienswaardigheden zijn in de open lucht en daar kunnen mensen dus gewoon naar toe. Voor Hortus Overzee behoeven mensen bijvoorbeeld geen reservering te maken. Voor de activiteiten die binnen zijn of een activiteit als de Klimvallei, moet geïnteresseerde van tevoren een reservering maken. Voor rondleidingen bij De Nollen hebben zij ook een reservering nodig. Dit kan heel gemakkelijk via de website van de desbetreffende bezienswaardigheid of het museum. Ook de bioscopen en het theater zijn gemakkelijk online te boeken.

Openingstijden musea en bezienswaardigheden
Voor meer informatie, actuele openingstijden en coronamaatregelen, verwijzen we geïnteresseerde naar de website van het betreffende museum of de bezienswaardigheid.
• Het Reddingmuseum in Den Helder: www.reddingmuseum.nl
• Het Marinemuseum in Den Helder: www.marinemuseum.nl
• Fort Kijkduin in Huisduinen: www.fortkijkduin.nl
• Atlantikwall Centrum in Huisduinen: www.atlantikwallcentrum.nl

• De Helderse Vallei:www.deheldersevallei.nl
• De Nollen: www.projectdenollen.nl
• Fort Westoever: www.fortwestoever.nl
• De Klimvallei: www.deklimvallei.nl
• Hortus Overzee: www.hortusoverzee.nl

Openingstijden bioscoop en theater
Voor meer informatie, actuele openingstijden en coronamaatregelen, verwijzen we geïnteresseerde naar de website van de betreffende bioscoop of het theater:
• Cinema Zevenskoop: www.cinemazevenskoop.nl
• Bioscoop Kinepolis Den Helder: https://kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-den-helder/info
• Theater De Kampanje: www.kampanje.nl

Op de website Den Helder Online is alle informatie over Den Helder, Huisduinen en Julianadorp op het gebied van wonen, werken, leren en recreëren terug te vinden. Alle informatie over de bioscopen, het theater en bezienswaardigheden is dan ook terug te vinden op www.denhelder.online.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button