112

Agent geslagen bij stoppen illegaal feest

Advertentie:

Den Helder – Een agent is in de nacht van zaterdag op zondag mishandeld. De politie reageerde op een melding van geluidsoverlast in een woning aan de Spoorstraat in Den Helder.

Toen de agenten de bewoner aanspraken gooide deze direct de deur dicht en vluchtten een groot aantal personen aan de achterzijde en via het dak de woning uit. Aan de voorzijde van de woning probeerden agenten daarna de personalia te noteren van de nog achtergebleven personen.

De gasten waren daar niet van gediend en sloegen een agent, die ook door een aantal bezoekers omver werd gelopen. De politie schat dat er zo’n 50 personen in de woning waren. Tegen de bewoner van de woning wordt proces-verbaal opgemaakt voor het veroorzaken van geluidsoverlast.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button