Politiek

Geen raadscafé en raadsvergadering in Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Wie zich had verheugd om donderdagavond in Oude Niedorp eens informeel in gesprek te gaan met raadsleden van Hollands Kroon die moet nog even geduld hebben, de bijeenkomst is namelijk uitgesteld. De gemeente laat weten dat de nieuwe datum 6 juli is. De bijeenkomst vindt dan plaats in De Mafkikker.

Niet alleen het raadscafé van 15 juni gaat niet door, ook de raadsvergadering die gepland stond voor 22 juni, komt te vervallen. Het presidium van de gemeenteraad heeft dat onlangs besloten. De reden ligt in het feit dat er onvoldoende agendapunten zijn om inhoudelijk te bespreken. Iets waar twee fracties (CDA en LADA) toevalligerwijs tijdens de afgelopen raad nog aandacht voor vroegen en daar toen best wat kritiek op kregen.

Het belangrijkste onderwerp dat nog voor het zomerreces moet worden besproken is de jaarrekening van de gemeente. Die bespreking vindt nu inhoudelijk plaats tijdens de raadsvergadering van 13 juli.

Raadscafé
Met het verschuiven van de raadsvergadering wordt dus ook het raadcafé een maand opgeschoven. Wie behoefte heeft iets te bespreken met de raadsleden kan zich hiervoor aanmelden via gemeenteraad.hollandskroon.nl/raadscafe.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button