112

Gewonde bij steekincident in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Bij een steekincident aan de Spoorgracht in Den Helder is donderdagochtend een man gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, zo bevestigt de politie. De verdachte, een vrouw, is aangehouden.

Het incident vond donderdagochtend rond elf uur plaats. Een woordvoerder van de politie laat weten dat het voorval plaatsvond in een woning. Het vermoeden is dan ook dat het een ruzie in de relationele sfeer betrof.

In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd onderweg naar Den Helder, boven Alkmaar, weer geannuleerd. Het slachtoffer kon in de ambulance worden vervoerd. De politie onderzoekt het steekincident en de aanleiding hiervoor.

Foto’s: Inter Visual Studio / Marco de Wit

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

1 reactie

  1. Dankzij “succesvol” gemeentelijk beleid hebben we dit soort “ongelukken” in de Visbuurt de laatste tijd bijna wekelijks. Wel wordt er gelukkig dagelijks uw internet gecontroleerd door de NCTV op terroristen.

Wellicht ook interessant

Back to top button