Sport

Nieuwe aanwinst voor JuRo Unirek VZV

Advertentie:

’t Veld – V&L-speelster Nomi In de Braekt (19) sluit zich komend seizoen aan bij de damesselectie van JuRo Unirek VZV. De handbalster uit Limburg verlaat V&L na zeven jaar en komt in het weekend naar Noord-Holland. Ze is oorspronkelijk afkomstig uit Berg en Terblijt, een klein dorpje in Zuid-Limburg, maar woont en traint doordeweeks in Arnhem op de Handbalacademie in Papendal.

Nomi studeert aan de HAN in Nijmegen, waar ze volgend jaar aan haar tweede jaar Food & Business hoopt te beginnen. Op vrijdag reist Nomi naar ’t Veld om deel te nemen aan de trainingen van de selectie en in het weekend speelt ze mee met de wedstrijden.

“De afgelopen zeven jaar heb ik met veel plezier bij V&L gehandbald, maar ik ben nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Daarom ben ik erg blij om aan te kondigen dat ik vanaf volgend seizoen bij VZV speel. In april heb ik een keer meegetraind in ‘t Veld en zowel de training als de groep meiden bevielen me ontzettend goed. Ik kijk enorm uit naar het komende seizoen!”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button