112Hollands Kroon

Camper in brand op A7 bij Wieringerwerf

Advertentie:

WIERINGERWERF – Op de vluchtstrook van de A7 ter hoogte van Wieringerwerf is zaterdagmorgen een camper in brand gevlogen.

Dat gebeurde rond 11.30 uur op de snelweg. De bestuurder van de camper heeft eerst nog zelf een bluspoging gedaan, maar ook de brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te doven. Om te zorgen dat er voldoende bluswater beschikbaar was, zijn de brandweereenheden van Wieringerwerf en Middenmeer ter plaatse gekomen. Het vuur was even voor 12.00 uur onder controle.

Rijstrook dicht
Bij de brand is er olie op de snelweg gekomen, daarvoor was de rijstrook enige tijd afgesloten. Inmiddels is de weg weer vrijgegeven.

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button