Den HelderLOS Den Helder

Officiële opening / open dag LOS

Adverentie

De nieuwe locatie van de LOS wordt zaterdag 20 juli feestelijk geopend. Dat vieren we met een open dag voor iedereen! Kom tussen 10.00 en 16.00 uur langs aan de Torplaan 4 en neem een kijkje in ons nieuwe onderkomen!

De gehele dag is er een aangepaste programmering op LOS radio, live vanuit het nieuwe pand. Loop binnen en praat mee, vraag een verzoekje aan of geef uw mening over actuele Helderse onderwerpen. Vanaf 13.00 uur is er live muziek, met medewerking van de lokale artiesten Vester Weert en het duo Blitzz.

De officiële opening vindt plaats tussen 13.45 en 14.00 uur. IJf Blokker was in 1988 de allereerste gast van de LOS en na 31 jaar is hij opnieuw aanwezig. Samen met wethouder Tjitske Biersteker verricht hij de opening van het nieuwe LOS studiocomplex. Uiteraard is er voor alle aanwezigen een hapje en een drankje en desgewenst een privé-rondleiding door het pand. Komt allen!

Torplaan 4 vindt u aan de rand van het Ravelijncenter, recht tegenover het Marinapark. Buslijn 34 stopt voor de deur en er is ook gratis parkeerruimte voor zowel auto als tweewieler.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button