Den HelderSport

Schipperstocht RTV Toon Jacobs

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert zondag 19 juli de Schipperstocht van 65 kilometer. In Kolhorn wordt een koffiestop gehouden voor de liefhebbers.

De corona maatregelingen werden versoepeld op 1 juli en daarom mag er nu weer gefietst worden in clubverband. De tocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider en begint bij het clubhuis in park Quelderduyn. De eerste groep gaat om 8:30 uur en rijdt een gemiddelde van omstreeks 22 km. De tweede groep start om 9:00 uur, deze rijdt dezelfde toertocht, maar met een iets hogere snelheid.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. verdere inlichtingen zijn te vinden op rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button