Feestje bij SV Wieringerwaard

Hollands Kroon – SV Wieringerwaard won zondagmiddag in de vijfde klasse van DESS met 5-0. Het team van trainer Jack Vledder maakte voorin een zeer gedreven indruk.

Kansen
De thuisploeg begon direct vanaf de aftrap al sterk. Na zeven minuten kon Deshon de Ruijter de eerste treffer maken. Daarna waren er volop kansen echter er kwamen in de eerste helft geen treffers bij. In de tweede helft kwam Wieringerwaard uitermate scherp uit de kleedkamer. Al na een minuut spelen kon Casper Bakker scoren. In de 56e minuut werd het duel beslist door een vrije trap van Mathijs Wonder.

Toetje
Twee minuten later scoorde Mart Bakker na een strakke voorzet van Job Jimmink. En als toetje op de taart knalde Jay Jay Ruitenbrug de bal van dertig meter schitterend over de lange keeper van DESS. Vledder genoot na afloop van deze prestatie.”Wat een geweldige wedstrijd van mijn team. Dat vraagt naar meer, volgende week spelen we uit tegen Woudia.”