Den HelderUitgaan

Kaartverkoop voor musical Trail to Oregon gestart

Advertentie:

Den Helder – De afgelopen maanden heeft Helderse Musicalvereniging Showboat hard gewerkt om een gloednieuwe show op de planken te zetten. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om de musical ‘The Trail to Oregon’ aan het publiek te laten zien. Een musical, oorspronkelijk geschreven door de Amerikaanse groep Team Starkid en gebaseerd op de gelijknamige computerspel, voor het eerst in een Nederlands jasje. De kaartverkoop voor de voorstelling in Hotel Den Helder is inmiddels gestart.

Het is het jaar 1800, de tijd waarin families in Amerika hun huis en haard verlieten om de reis naar Oregon te maken, het land van roem, rijkdom, belofte en kansen. Maar zoals iedere cowboy in ‘Independence’ je zal vertellen, het is een reis vol gevaren en avonturen, die ook jouw pioniersfamilie tegenkomt! De show klinkt erg spannend. In deze voorstelling heeft het publiek een zeer belangrijke stem; zo bepalen de kijkers hoe de familieleden zullen heten. “Ons advies aan de bezoekers is dan ook: denk vast goed na hoe jij jouw familie zou willen noemen”, aldus de musicalvereniging.

De voorstelling wordt twee keer uitgevoerd: In Hotel Den Helder op zaterdag 24 en zondag 25 september. Op de vernieuwde website van Showboat staat alle informatie over de aankomende show. Ook kunnen daar tickets worden gekocht. “Deze interactieve reis naar Oregon wilt niemand toch missen!?”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button