112Den Helder

Politie zoekt getuigen woningoverval met bedreiging

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen of camerabeelden van een woningoverval aan de Jonkheer Jacob van Veenstraat in Den Helder, in de nacht van dinsdag 12 juli op woensdag 13 juli. De bewoonster is door de inbreker bedreigd en beroofd. Daarna ging de man ervandoor. Het slachtoffer liep hierbij geen letsel op.

Rond 01:20 uur kreeg de politie een melding van een woningoverval. De bewoonster lag wakker toen zij plotseling zag dat er een onbekende man aanwezig was in de woning. Deze persoon bedreigde daarop de bewoonster en wilde haar waardevolle spullen. Daarna vertrok de dader weer met een onbekende buit. De politie werd gealarmeerd en startte direct een zoekactie naar de verdachte, maar deze werd niet meer aangetroffen in de omgeving.

Signalement
De verdachte was een man van ongeveer 20 jaar oud. Hij was rond de 1,70 meter. lang en had een licht getinte huidskleur. Verder had hij kort, zwart haar en een dun snorretje. Hij droeg donkere kleding. De recherche doet onderzoek naar de woningoverval en is hiervoor op zoek naar getuigen en camerabeelden. Mensen die tussen 01:00 en 01:30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Jonkheer Jacob van Veenstraat worden gevraagd zich te melden. De politie doet ook een oproep aan mensen uit de omgeving om te kijken of zij camerabeelden hebben gemaakt.

Mensen met informatie over de overval kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Tips en camerabeelden kunnen ook direct worden gestuurd via het tipformulier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button