Schagen

Eerste finalisten Miss Callantsoog bekend

Adverentie

De eerste vijf finalisten van de Miss Callantsoog verkiezing zijn bekend. Tijdens een bloedstollende strijd om de titel kwamen maandagavond vijf dames uit de 1e halve finale naar voren die op maandag 26 augustus het op mogen nemen in de finale. Hun tegenstanders zijn dan de vijf dames uit de halve finale van aankomende maandag, 19 augustus.

De vijf eerste halve finalisten zijn Kelly Jo Koopman (22 jaar uit Oosterhout), Kayleigh van den Braber (18 jaar uit Heerhugowaard), Nienke Bakker (23 jaar uit De Goorn), Daphne Saal (27 jaar uit Zwaag) en tenslotte uit Den Helder de 22-jarige Birgitta Kikkert.

Foto: Ravi Burema.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button