Overige

Lezing over veilig spelen van jonge kinderen

Adverentie

Veilig spelen van jonge kinderen staat binnenkort centraal in School 7 . Esther Vijverberg en Renate Huiberts geven op dinsdagmorgen 3 september om 10.30 u een interactieve lezing over de ontwikkeling van baby tot kleuter. Wanneer gaat een baby spelen? Welke spelvormen zijn er? Waar moet je op letten om veilig te spelen? Een ongeluk zit in een klein hoekje.

De meeste ongelukken bij kinderen tussen de 0 en 4 jaar gebeuren in en om huis. De helft van de letsels wordt veroorzaakt door een val en de andere helft omdat kinderen van alles in hun mond stoppen. Hoe reageer je hier adequaat op?

Esther Vijverberg is eigenaar van MedSec Solutions, een bedrijf dat EHBO-opleidingen verzorgt en adviseert over veiligheid. Renate Huiberts is kinderfysiotherapeut en mede-eigenaar van fysiotherapie Dokter en Huiberts. In de praktijk behandelt zij baby’s en kinderen tot 18 jaar.

Lezing over veilig spelen in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder, dinsdag 3 september aanvang 10.30 uur, toegang € 2,50 inclusief koffie/thee. Aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button