Den Helder

Vogue prijst Helderse bieb aan

Advertentie:

De zomer lijkt (althans voorlopig) even voorbij, maar wat doe je dan op een regenachtige dag? Duik de bibliotheek in, is het advies van Vogue.nl. En om haar lezers op weg te helpen is een lijst online gezet met de mooiste bibliotheken in Nederland. Bibliotheken die het stuk voor stuk waard zijn eens te bezoeken.

Natuurlijk staat ook de bibliotheek van Den Helder op de lijst. Dat kan ook niet anders, want het was immers School 7 dat werd uitgeroepen tot mooiste bieb van Nederland en zelfs de beste ter wereld.

“Bibliotheek School 7 in Den Helder is bekroond met de Public Library of the Year Award 2018 en mag zich daarom zeker aansluiten bij het rijtje mooiste bibliotheken van Nederland. De hoge plafonds en de houten trappen maken deze plek niet alleen heel toegankelijk, ook nodigt het uit om in alle rust een boek te lezen”, aldus Vogue.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button