Hollands KroonPolitiek

Hollands Kroon beslist of raadsvergaderingen weer fysiek kunnen

Anna Paulowna – De gemeenteraad van Hollands Kroon hervat na het zomerreces de raadsvergaderingen. De raadsleden van Hollands Kroon komen donderdag 27 augustus (Kooyhaven), 1 september (transitievisie warmte) en 3 september (raad) weer bij elkaar. Plaats van handeling is zeer waarschijnlijk de vertrouwde vergaderruimte in De Ontmoeting.

De raadsleden in Hollands Kroon weten al vrij snel waar ze aan toe zijn. Dinsdag 18 augustus komen de fractievoorzitters van de partijen, onder leiding van burgemeester Van Dam, bijeen om hier een beslissing over te nemen. Dit presidium zal in De Verbinding in Anna Paulowna plaatsvinden.

Publieke tribune blijft gesloten
Op de website van de gemeente staat vooralsnog vermeld dat de beeldvormende vergaderingen en de raadsvergaderingen in De Verbinding worden gehouden, maar “of de raad weer fysiek bijeen komt in het komende politieke jaar is onderwerp van bespreking in het presidium op 18 augustus. Als op de huidige locatie weer fysiek vergaderd wordt, is dat in ieder geval met een gesloten publieke tribune. De openbare vergaderingen en bijeenkomsten blijven via de live-stream te volgen”, zo laat griffier Jan Klopstra van de gemeente Hollands Kroon weten.

Conform de richtlijnen van het RIVM blijft de publieke tribune gesloten in Hollands Kroon. De vergaderingen voor belangstellen blijven te volgen via de website van de gemeente.

Toon meer

Yvonne de Groot

Mijn naam is Yvonne de Groot, geboren en getogen in Den Helder. Ik ben werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button