Hollands Kroon

Senioren Vereniging de Kroon is nu Senioren Vereniging Middenmeer

Hollands Kroon – Voorzitter Sjanet Postema en secretaris Rene Verberne van (voorheen) Senioren Vereniging de Kroon (SVK) zijn donderdag 11 augustus bij notaris Jacqueline Wegink van Welkers & Wegink Notarissen geweest. Dit betreffende de naamsverandering van Senioren Vereniging de Kroon (SVK) in Senioren Vereniging Middenmeer (SVM) en de aanpassing van de statuten in het kader van de Wet Bestuur Toezicht Rechtspersonen te laten vastleggen.

Gebleken is dat de naam Senioren Vereniging de Kroon bij veel ouderen van Middenmeer ten onrechte de indruk wekt dat de vereniging uitsluitend activiteiten verricht voor bewoners van het seniorencomplex Kroonwaard. Niets is echter minder waar. Senioren Vereniging de Kroon heeft een groot aantal leden die voor het merendeel verspreid wonen in het dorp Middenmeer en omgeving. De vereniging staat, zoals de statuten aangeven, open voor alle senioren uit Middenmeer en omgeving vanaf de leeftijd van 55 jaar. Om hieraan meer bekend te geven is besloten om de naam van de vereniging te wijzigen in Senioren Vereniging Middenmeer, afgekort de SVM.

Het notarieel laten vastleggen van deze wijzingen was een match op de Beursvloer Hollands Kroon, in maart van dit jaar gehouden door de Hollands Kroonse Uitdaging. In ruil hiervoor ontvangt Welkers & Wegink Notarissen advertentieruimte in de Kroonbode, het goed gelezen verenigingsblad van de SVK.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button