Overige

Training Gastvrijheid voor vrijwilligers uit Den Helder

Den Helder – Neem ook deel aan de Training Gastvrijheid voor vrijwilligers in en uit Den Helder. Deze wordt gegeven op 25 augustus, en georganiseerd door MEE & de Wering in samenwerking met Gastvrijheid in Bedrijf. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 augustus, er is plaats voor 12 deelnemers. Gastvrijheid is een thema dat iedereen anders beleeft, het is vooral een gevoel of beleving van de gast of klant. De behoeften, voorkeuren en verwachtingen kunnen per gast verschillen.

Wat komt er aan bod in de training?
Binnen de elementen van gastvrijheid maakt vooral het gastheerschap, de houding en het gedag van medewerkers, het verschil in de beleving bij de gast. Daarbij gaat het om oprechte aandacht, passie, representativiteit, kennis van zaken, ‘tone of voice’ en mensenkennis. Een kennismaking met Gastvrijheid komt aan bod in de training. De training zal bestaan uit een dagdeel van ongeveer 2 á 2,5 uur.

Meer informatie
Datum: Donderdag 25 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur
Locatie: Kantoor van MEE & de Wering, Bernhardplein 76E, 1781HK Den Helder
Kosten: De training is gratis voor alle vrijwilligers in of uit Den Helder en is een voorziening vanuit de gemeente Den Helder.

Aanmelden kan uiterlijk tot 22 augustus. Dit kan via via vrijwilligersacademie@meewering.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. ze kunnen deze cursus beter aan een groot aantal betaalde krachten gaan geven…..

Back to top button
%d bloggers liken dit: