Uitgaan

Markt en activiteiten tijdens Koningsdag op het Loopuytpark

Advertentie:

Julianadorp – Binnenkort is het weer zover: Koningsdag. Bezoekers kunnen meedoen aan de activiteiten op het Loopuytpark in Julianadorp. Deze dag wordt georganiseerd door de Culturele Vereniging Julianadorp Vooruit en er is van alles te beleven.

De mensen zijn van harte welkom op 27 april op de kleedjesmarkt die om 08.00 uur begint. Hier kunnen zij gezellig rondsnuffelen tussen allerlei leuke spulletjes. Tussen 10.00 en 13.30 uur kunnen ze meedoen met verschillende spelletjes zoals sjoelen, het zenuwspel, magneetvissen en meer. Er kan ook mee worden gedaan aan het Rad van Fortuin. Daarnaast is er een klimladder spel waar de kinderen aan mee kunnen doen en hun behendigheid kunnen laten zien.

Voor de kinderen zijn er nog meer activiteiten. Zo komt clown Sammy langs met allerlei soorten vouwballonnen tussen 10.00 en 11.30 uur en kunnen zij zich tussen 11.00 en 13.00 uur laten schminken.

Dansoptredens
Dutch Dance Centre zal tussen 9.30 en 10.00 uur hun dansmoves laten zien en van 12.00 14.30 uur komt dansstudio Sèverine uit Julianadorp langs om op te treden op het loopuytpark. Tot slot is er een nieuwe activiteit, namelijk: “versier je fietsoptocht”. Aanmelden kan tot woensdag 24 april 17.00 uur via de mail info@deculturele.nl onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button