112Hollands Kroon

Getuigen gezocht van mishandeling Zijdewind

Adverentie

De recherche is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond op de Havenstraat in Zijdewind, afgelopen zaterdag- op zondagnacht 8 september.

Rond 00:20 uur ontstond een woordenwisseling tussen een 16-jarige jongen en een jongen die in gezelschap was van drie vrienden. De 16-jarige jongen liep van de groep weg en hij werd door de (voor hem) onbekende jongen achtervolgd. Deze verdachte reed op een matzwarte Vespa. Hij mishandelde de jongen en beroofde hem van zijn mobiele telefoon en ging er vervolgens met de rest van de groep vandoor, in de richting van het kermisterrein.

De politie is op zoek naar mensen dit getuige zijn geweest van dit incident. Iets gezien of andere informatie? Bel dan met de recherche in Heerhugowaard via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button