Hollands KroonUitgaan

Jazz & Soul in de Oosterlanderkerk

Advertentie:

De Culturele Kring Wieringen houdt 20 september een Jazz- en Soulavond in de Oosterlanderkerk op Wieringen. Het gezelschap Montis, Goudsmit & Directie verzorgt een optreden.

Swingende- en dansbare Soul Jazz is een voorliefde die de heren Montis Goudsmit & Directie delen. Hammondbeest Frank Montis begrijpt deze muziek als geen ander en komt op sessies regelmatig de heren Goudsmit & Directie tegen. Een absolute killer combi zo bleek, dus tijd om vaker het podium te bestijgen.

Klassiekers van Grant Green, The meters, John Scofield, en vele anderen worden afgewisseld met eigen composities. Geen avond op de bank, maar een sprankelende avond in de ‘Oosterlander huiskamer’. De aanvang is 20.15 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur. De entree bedraagt 15 euro, maar donateurs van de Culturel Kring betalen slechts €12,50. Via de website www.zininoosterland.nl kunnen tickets online besteld worden, maar het is ook mogelijk kaarten te kopen op de avond zelf.

De Oosterlanderkerk is te vinden aan Kerkweg 22 te Oosterland (Wieringen).

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button