Schagen

De Zwaantjes komen in actie voor Stichting Support Casper

Advertentie:

Schagen – ‘De Zwaantjes’ komen zaterdag 19 september om 11:00 uur in actie voor Karina en alle andere slachtoffers van alvleesklierkanker. Dit doen zij tijdens de zelf georganiseerde sponsorwandeltocht ‘Abbestad Beach Tour’ Callantsoog.

Op 15 juli 2019 kreeg Karina Zwaan de diagnose alvleesklierkanker. De doktoren konden niets meer doen. Karina is op 13 oktober 2019, vlak na haar verjaardag overleden, 58 jaar. Te vroeg, te jong en te snel.

Oplossing na coronavirus
“In herinnering voor Karina en alle andere slachtoffers van deze vreselijke ziekte komen De Zwaantjes in actie. Wij zouden op zaterdag 19 september 2020 met elkaar de dam tot dam wandeltocht van Amsterdam naar Zaandam lopen. Helaas heeft het Coronavirus een streep door de plannen gezet, maar wij laten ons door het Coronavirus niet uit het veld slaan. Geen Dam tot Dam dit jaar, maar wel de Corona-proof Abbestad Beach Tour – Abbestede – Callantsoog – Groote Keeten – Abbestede van 10 km”, laten De Zwaantjes weten.

“Naast, met een lach en een traan, herinneringen ophalen, willen wij ook de kans benutten om geld in te zamelen voor de stichting ‘Support Casper’. Deze stichting heeft als doel geld in te zamelen voor meer onderzoek en genezing van Alvleesklierkanker.” De Zwaantjes hopen hierbij veel steun te mogen ontvangen.

Doneren aan stichting Support Casper kan via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button