Hollands KroonUitgaan

Start van kermisactiviteiten in Zijdewind

Advertentie:

Hollands Kroon – Kermis Zijdewind is 11 september van start gegaan. Het Volleybaltoernooi is onder prima weersomstandigheden in de aangepaste vorm naar ieders tevredenheid verlopen.

Exact om 17.00 uur ging het toernooi onder een najaarszonnetje van start. Er werd deze keer niet om prijzen gestreden, al was daar aan de instelling bij de wedstrijden niets van te merken. De sportieve eer en gezelligheid stond hoog in ’t vaandel, maar door de registratieplicht konden weinig toeschouwers worden toegelaten. Bij ieder team was een maximaal aantal van twaalf personen toegestaan, met zes veldspelers en zes reserves die tevens als toeschouwer fungeerde. Er werd zo min mogelijk van veld gewisseld.

Beter dan verwacht
De deelnemers werden door het Kermiscomité en een aantal vrijwilligers voorzien van broodjes en drankjes. De instructies en informatie werden door iedereen uitstekend in acht genomen waardoor het toernooi beter verliep dan verwacht.

Het kermiscomité laat weten dat deze start hen vertrouwen heeft gegeven voor de komende activiteiten welke ook in aangepaste vorm zijn georganiseerd. Voor de kinderen waren er genoeg attracties aanwezig zodat ook zij deze dagen volledig aan hun trekken zullen komen. De kermis duurt tot 14 september.

Een bijdrage van Theo Moras

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button