Den Helder

Stichting Startersloket en Zaffier slaan de handen ineen om (startende) ondernemers te ondersteunen

Advertentie:

Den Helder – Stichting Startersloket en Zaffier bundelen de krachten in een nieuwe samenwerking om (startende) ondernemers uit onder meer Den Helder te begeleiden op weg naar succesvol ondernemerschap. De samenwerking komt voort uit de wens om voor deze groep de ondernemerskansen en de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Door het aangaan van deze samenwerking bieden de partijen (oriënterende en startende) ondernemers passende persoonlijke ondersteuning. Zo zorgen zij dat ze goed voorbereid van start gaan. Yaser Dara’ibaf, Clustermanager Inkomen van Zaffier: “Het Startersloket is een uitbreiding van ons huidig pakket en voorziet duidelijk in een behoefte en biedt onafhankelijke en deskundige begeleiding om deze stap richting ondernemerschap op de juiste manier voor te bereiden. Hiermee kunnen we kansen op een goede start en een succesvolle onderneming vergroten. Zo krijgt men weer grip op de eigen situatie.”

Een goede voorbereiding is het halve werk en vergroot de kans op succes. Daar ligt dan ook de toegevoegde waarde van deze samenwerking, aldus Joeri Goede van het Startersloket. “Zaffier kan de eigen achterban met plannen richting het ondernemerschap nu op een concrete en praktische wijze van dienst zijn. Zowel vóór als tijdens het ondernemerschap. Wij bereiden ze stap voor stap voor op zaken die bij het ondernemerschap horen. Door aan de slag te gaan met een ondernemingsplan krijgt men ook inzicht in de (financiële) haalbaarheid van alle bedrijfsideeën. Daarnaast vergroten we door deze samenwerking de kans op succesvol ondernemerschap. Oriënterende ondernemers kunnen tijdig een weloverwogen beslissing nemen om wel of toch niet te starten met een eigen bedrijf.”

Startpunt
Deze samenwerking is het startpunt voor klanten van Zaffier die op zoek zijn naar professionele en onafhankelijke ondersteuning gericht op het ondernemerschap. Een initiatief waar inwoners uit de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard, Den Helder, Heiloo, Uitgeest, Landsmeer, Purmerend, Waterland, Texel en Waterland gebruik van kunnen maken. Geïnteresseerden die meer willen weten over deze dienstverlening, kunnen contact opnemen met hun aanspreekpunt bij Zaffier of het Startersloket benaderen via telefoonnummer 085-488 1233 of info@startersloket.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button