Den Helder

Stadhuis Den Helder gesloten voor verhuizing

Adverentie

Den Helder – Het stadhuis van Den Helder, aan de Kerkgracht, is op donderdag 21 september 2023 vanaf 12.00 uur en op vrijdag 22 september de gehele dag gesloten. Dit vanwege de verhuizing naar het nieuwe stadhuis op Willemsoord 66. Tijdens de officiële opening op donderdag 28 september is het stadhuis gesloten vanaf 11.00 uur.

De gemeente blijft telefonisch bereikbaar tot vrijdag 22 september 12.30 uur. In de middag is zij dan alleen bereikbaar voor spoedvragen. Via de website www.denhelder.nl kunnen inwoners wel gebruik blijven maken van onze diensten.

Het nieuwe stadhuis opent op maandag 25 september 2023 om 8.30 uur zijn (nieuwe) deuren. Dan zijn de balies voor publiekszaken weer toegankelijk. De officiële opening op donderdag 28 september is uitsluitend voor genodigden.

Open huis
Inwoners van de gemeente zijn op zaterdag 7 oktober 2023 van 12.00 tot 16.00 uur uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het nieuwe stadhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button