Sport

Zwemmers Zeemacht kennen sterke seizoenstart

Advertentie:

Den Helder – De zwemafdeling van MSV Zeemacht is goed aan het nieuwe langebaanseizoen begonnen. In Alkmaar werden meer dan vijftien persoonlijke records gezwommen.

Het was voor de sporters wel weer even wennen om vijftig meter zonder keerpunt te zwemmen, maar de tijden die gezwommen werden waren al meteen goed. Jelte, Ginger, Bianca, Ids, Giovanni, Anne-Meike, Chaya, Romee, Ryan, Emil en Christoph zwommen al meteen een of meerdere persoonlijke records. Sommigen waren zelfs sneller dan hun persoonlijke records op de korte baan.

In het wedstrijdbad in Alkmaar werden in totaal meer dan vijftien persoonlijke records gezwommen. Ook werden er in deze wedstrijd al meerdere limieten voor de Noord-Hollandse langebaankampioenschappen gezwommen. Zo kent Zeemacht een mooi begin van het langebaanseizoen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button