Hollands Kroon

Veiling Breezand levert bijna 38.000 euro op

De veiling van Heel Breezand Geeft heeft vrijdagavond een bedrag van € 37.853,- (inclusief schenkingen) opgeleverd.

De opbrengst gaat deels naar de Sint Janskerk en deels naar sportfederatie ZAP, voor het aanleggen van drie beachvelden op de locatie waar nu het B-veld van de handbal is gevestigd. “Op deze velden kunnen we in de warmere maanden handballen en voetvolleyen”, aldus de organisatie achter de veiling.

Net als de afgelopen jaren is er naast de Sint Janskerk, Sportfederatie ZAP een derde doel gekozen om mee te delen in de opbrengst van de veiling. Het bestuur heeft gekozen voor Museum Anna Paulowna. Museum Anna Paulowna zorgt voor het uitdragen en ten toon stellen van het cultureel en historisch erfgoed van de gemeente Anna Paulowna. De opbrengst van de veiling wordt besteed aan het museumgebouw aan de Zandvaart: het noodzakelijke onderhoud, milieutechnische vernieuwingen en verbeteringen om de uitstraling aantrekkelijk te houden.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button