Cultuur/NatuurJeugd

Herfstvakantie bij de Helderse Vallei

Adverentie

Den Helder – Het is bijna herfstvakantie en dan is er veel te doen bij De Helderse Vallei. Tijdens de schoolvakantie zijn er verschillende activiteiten om kennis te maken met de natuur.

Tussen 18 en 24 oktober kunnen deelnemers op zoek naar de eerste tekenen van de herfst met een gratis Herfstbingokaart. Bij de balie zijn ook wandelroutes of een gratis dierenquiz op te halen.

Op 23 oktober organiseert de KNNV de lezing ‘Rijke flora op landgoederen in Nederland’. Landschap Noord-Holland organiseert op dezelfde dag een excursie naar het Blagzand om op zoek te gaan naar de eerste wintergasten.

De Helderse Vallei is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10:00 tot 16:30. Kijk voor meer informatie op de website van De Helderse Vallei.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button