Zakelijk

Winkelbestand Hippolytushoef uitgebreid met chocolaterie

Hippolytushoef – Henry en Berber Heutink bestieren al jarenlang een restaurant aan het Kerkplein en nu openen zij hier op 20 meter afstand een winkel waarin alle producten zijn gemaakt van chocolade.

Henry heeft altijd al een passie gehad voor chocolade en op Westerland heeft hij al jarenlang een werkplaats en winkel waar hij alles verwerkt en verkoopt. Van paashazen, eitjes, relatiegeschenken tot bonbons met eigen logo. Je kunt het niet zo gek bedenken of hij weet er chocolade van te maken.

Henry houdt het geheim van chocolade maken niet alleen voor zich. Iedereen mag een kijkje nemen bij het proces en het is de bedoeling dat er straks workshops worden gegeven over het maken van verschillende chocoladeartikelen. Dit alles gebeurt bij Dam 9 op Westerland.

De naam van de nieuwe winkel aan het Kerkplein 14 is eenvoudig, maar doeltreffend: “Chocolaterie Sjokoolaatje”. De openingstijden zijn donderdag en vrijdag van 10.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Meer info op: www.sjokoolaatje.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button