112

Getuigen gezocht van geweld tegen 15-jarig meisje

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een geweldsincident, waar afgelopen maandag (10 oktober) een 15-jarig meisje het slachtoffer van was. Het incident vond plaats in het Rehorstpark in Den Helder, tussen 14.30 en 15.00 uur. De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest of het signalement van de verdachte herkennen.

Het meisje liet haar hond uit in het Rehorstpark. Zij werd slachtoffer van een geweldsincident door een man die een voor haar onbekende taal sprak. Hij rende weg op het moment dat er iemand anders aan kwam lopen. Vlak voor het incident liep het meisje samen met een andere vrouw die haar hond uitliet.

Signalement verdachte
– Man rond de 25 jaar oud
– 1,75/1,80 meter lang
– Licht getinte huidskleur
– Witte Adidas schoenen
– Zwarte spijkerbroek
– Zwarte parka met capuchon, lichtgekleurde bontkraag en rode emblemen op de bovenmouwen

Herkent u het signalement van deze man? Was u rond deze tijd aanwezig in het park en was u getuige of heeft u andere informatie over deze zaak? Geef dit dan door via 0900 – 8844. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Nederland ontwaakt! Tijd om dit geteisem Europa uit te donderen. Keer op keer zijn onze zusters, dochters en moeders onveilig op straat. Hoe lang nog moet de autochtone bevolking buigen voor dit multiculturele feest van “diversiteit”? Volgende keer is het uw 15 jarige dochter of nichtje waar geweld tegen gebruikt wordt! Het enige juiste is een remigratie van alle uitheemse, invasieve exoten!

    1. zal helaas niet gebeuren met het huidige knuffelkabinet, die die rusten niet voordat heel NL naar de filistijnen is geholpen

Back to top button
%d bloggers liken dit: