Uitgaan

Laat zien wie je bent tijdens Walk&Talk

Advertentie:

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in School 7. Woensdagochtend 27 november verzorgen Anna Rotteveel en Thérèse Rood een inspirerende workshop over kleurgebruik. Bijvoorbeeld over kleur inzetten om doelen te bereiken. Onder de naam AnTré geven zij trainingen waarin deelnemers leren om hun talenten, kwaliteiten en diepste drijfveren te herkennen.

Tijdens Walk&Talk delen werkzoekenden ervaringen met elkaar, leggen contacten en krijgen tips die helpen bij de zoektocht naar een baan.

Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden via kopgroepbibliotheken.nl of aan de balies, De bijeenkomst begint om 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button