Uitgaan

Americanafestival in Windkracht 13

Advertentie:

Windkracht 13 houdt op zaterdag 16 november om 19.30 uur een tribute concert voor Sjoerd Tijken. Een keer per jaar wordt in Windkracht 13 een klein Americanafestival gehouden. Iedere keer met een thema. Helaas is dit de laatste unieke Americana-avond in Windkracht 13.

Sjoerd is op 28 augustus overleden. Hij was een bekende Helderse kunstenaar, maar ook een fantastische muzikant. Vele mensen zullen hem kennen als een van de muzikanten van Sweetport Blues, die op zijn eigen wijze zong en de Dobrogitaar bespeelde. Muzikanten die ooit met Sjoerd hebben gespeeld brengen deze avond een ode aan Sjoerd. De deelnemende bands zijn onder meer Two Alley Rats, Survivors, Flatland Folks, Granddad Daniel, Merijn Volkers en als afsluiting De Tribute to Sjoerd band. Ook wordt deze avond even stilgestaan bij de wasbordspeler/zanger Kees Bijl. Het wordt een muzikale avond, waarbij Americana de leidraad is. Elke band doet dat op zijn eigen manier.

Evenementengalerie Windkracht 13 is te vinden aan de Weststraat 107-109 in Den Helder, telefoon 0223 625 901, info@windkracht13.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button