Den Helder

Dartteam West End brengt cheque van 950 naar Hospice

Advertentie:

Het dartsteam van buurthuis West End in Den Helder hield in september een toernooi ten bate van de Hospice in Den Helder. Woensdagmiddag brachten zij de cheque ter waarde van 950 euro naar het Hospice Zorg aan Zee.

Anita Hoedjes nam de cheque in ontvangst en was blij verrast door het prachtige bedrag. “Ik ben overweldigd, ik ben zo blij dat onze buurtgenoten dit voor ons doen, we voelen ons gedragen!”, aldus een zichtbaar geëmotioneerde Hoedjes.

West End
Al jaren heeft het buurthuis een dartsteam dat West End als thuisbasis heeft. Met wisselend succes werd de afgelopen seizoenen gespeeld in de “Helderse Darts Competitie”. Spelplezier staat altijd boven prestatie en zo kan het zijn dat het team zowel spelers van wat lager niveau, als ook spelers van hoog niveau heeft. Gezellig is het altijd! Vorig jaar werd voor het eerst het toernooi voor het Hospice georganiseerd en het enthousiasme was zo groot dat de tweede editie niet uit kon blijven, met een prachtig resultaat tot gevolg.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button