Den Helder

Den Helder houdt infobijeenkomst stedelijke vernieuwing

Advertentie:

De gemeente Den Helder houdt op dinsdag 19 november een informatiebijeenkomst over de nieuwste ontwikkelingen in het stadshart.

Het stadshart en Willemsoord zijn belangrijke gebieden voor Den Helder. De afgelopen jaren zijn veel projecten in de steigers gezet of afgerond. Inwoners, ondernemers, vastgoedeigenaren, Zeestad, Helder Vastgoed/Woningstichting en de gemeente werken daar samen hard aan. Denk onder andere aan de gebouwen De Hofdame, De Zusters, De Kamerheer, Zoetelief en Halte Bellevue, maar ook de herinrichting van het stadspark en het maritiem icoon ‘de dubbele bolder’ op de stationslocatie. Het zijn plekken om te wonen, te werken, te winkelen, te ontmoeten. Juist door deze veelheid aan functies is het nodig dit gebied te blijven ontwikkelen, stelt de gemeente. Er staan nog veel projecten op stapel. Zoals de verdere ontwikkeling van Willemsoord tot een volwaardig stadsdeel als één geheel met het stadshart.

Wethouder Michiel Wouters heet de bezoekers welkom. Samen met Edzo Bindels van Architectenbureau West8, Ronald den Boer van Helder Vastgoed/Woningstichting en Ferdinand Vreugdenhil van Zeestad praat hij bij over voortgang van de projecten in het stadshart en op Willemsoord. Zij gaan graag in op vragen of opmerkingen.

De bijeenkomst vindt plaats in de Keykegzaal van theater de Kampanje. Aanmelden is niet nodig. De zaal is open vanaf 19.15 uur en er is koffie en thee. De avond start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Na afloop is er, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om na te praten. Voor vragen bel of mail met Joyce in ’t Veld via jiv@denhelder.nl  of 0223-678193.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button