Werk aan de Burgemeester Visserbrug Den Helder

De Burgemeester Visserbrug (N250) is in november wegens werkzaamheden op drie momenten afgesloten. Het gaat om de nacht van maandag 18 en donderdag 21 november. De weg gaat zaterdag 23 november de hele dag dicht. Het verkeer wordt omgeleid.

Het onderhoud is nodig om te zorgen dat de brug tot aan de renovatie in 2020 goed werkt. Dit bleek uit onderzoek eerder dit jaar. De werkzaamheden worden uitgevoerd door gebiedsaannemer WaakSaam.

Tijdens het werk blijft de route zoveel mogelijk in gebruik. Alleen op onderstaande dagen gelden omleidingsroutes:

Omleiding voor alle verkeer
Gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers volgen een omleidingsroute via de Ravelijnweg en Middenweg. Weggebruikers moeten tijdens de afsluitingen rekening houden met extra reistijd en drukte op deze wegen. Woningen bij de brug blijven bereikbaar, hier worden verkeersregelaars ingezet.

Bedrijven die in deze periode gevaarlijke stoffen willen vervoeren moeten contact opnemen met de gemeente Den Helder voor een ontheffing, tel. 14 0223.

Scheepvaart
De Burgemeester Visserbrug kan van 18 november 9.30 uur tot 23 november 2019, 22.00 uur niet worden bediend. Dit is afgestemd met de scheepvaart.

De werkzaamheden zijn afgestemd met de hulpdiensten. Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 – 0200 600 (gratis), of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.

Exit mobile version