JeugdSport

Windwijzer Helders kampioen trefbal

De wedstrijdleiding was in handen van Team Sportservice Den Helder (DHfoto)

Voor de zevende keer werd woensdagmiddag door Team Sportservice Den Helder het Helders Trefbaltoernooi georganiseerd in sporthal Sportlaan. Zestien teams hadden zich ingeschreven, waarvan zes teams van de Windwijzer. Niet geheel verrassend werd de finale een onderonsje tussen twee teams van deze basisschool. Het team van de Hofstee uit Julianadorp pakte een mooie derde plaats.

Gezellig
Zet zestien teams van groep 7 en 8 in een sporthal en de decibellen vliegen je om de oren. De leden van Team Sportservice Den Helder organiseerden het niet voor de eerste keer, dus ze waren niet alleen gewapend met scheidsrechtersfluit, maar ook met oordopjes. Hoewel er over de regels nog wel eens wat discussie was, werd een het een gezellige middag met rode hoofden en toch zeker ook met veel spelplezier.

Prijzen
Na de finale volgde de prijsuitreiking met medailles voor de teams op de eerste, tweede en derde plaats. Het team van de Windwijzer dat de eerste plaats veroverde kreeg ook nog een heuse beker als kampioenen trefbal van Den Helder. En dat wilden ze wel weten ook, ze vierden een uitbundig feestje!

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button