112

Politie ontdekt hennepkwekerij in loods Slootdorp

Advertentie:

Slootdorp – De politie heeft donderdagmiddag onderzoek verricht in een loods aan de Wierweg in Slootdorp. Ter plaatse werd een hennepkwekerij aangetroffen. De politie was het pand op het spoor gekomen door een melding over een duidelijke hennepgeur in de omgeving.

In het pand trof de politie een volledig ingerichte hennepkwekerij aan. De kwekerij bood ruimte aan ongeveer vierhonderd planten. Op het moment van de controle waren er echter geen planten aanwezig. Wel waren er sporen van een eerdere kweek. Onderzoek wees bovendien uit dat er sprake was van diefstal van stroom.

De politie nam de apparatuur (lampen, transformatoren, filters e.d.) in beslag. Een onderzoek wordt ingesteld naar de huurder van de loods.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button