Den HelderUitgaan

Zevenskoop presenteert Filmklassiekers

Den Helder – Naast de reguliere filmprogrammering en de maandelijkse documentaire vertoond Cinema Zevenskoop, in samenwerking met Eye filmmuseum, vanaf zondagmiddag 21 november de maandelijks terugkerende filmklassieker. De mooiste filmklassiekers komen weer tot leven op het grote doek. Geniet van legendarische acteurs en iconische scenes uit diverse genres van vervlogen tijden.

Als eerste klassieker wordt Fellini’s meesterwerk 8½. (Otto e Mezzo) vertoond. Deze film over het gebrek aan inspiratie werd, paradoxaal genoeg, Fellini’s beste en rijkste film ooit. Verder op het programma staan onder andere Do The Right Thing van Spike Lee, Apocalypse Now (final cut) van Francis Ford Coppola en La Piscine van Jacques Deray.

De start van de reeks filmklassiekers zal met een feestelijk tintje worden geopend en Cinema Zevenskoop hoopt iedereen graag te begroeten bij een matinee in het filmhuis. De inloop is vanaf 14.00 uur, aanvang film 14.30 uur.
www.cinemazevenskoop.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button