Sport

SV Wieringerwaard blijft overeind tegen koploper

Adverentie

Wieringerwaard – SV Wieringerwaard nam het zondag op tegen koploper RKVV Zwaagdijk. Het werd een aantrekkelijk duel met kansen voor beide ploegen. Na negentig minuten waren de teams in evenwicht: 1-1.

Al na vijftig seconden opende thuisploeg SV Wieringerwaard de score. Loet Wind wist de bal te onderscheppen en zag dat Roy Luik vrij stond. Hij wist op fraaie wijze te scoren. Daarna had Wieringerwaard het duel volledig onder controle. Trainer Jack Vledder: “We vergaten alleen om de score verder uit te bouwen. Zo waren er grote kansen voor Jayjay Ruitenburg en Loet Wind.”

In de tweede helft bleef het een leuk duel om naar te kijken. Een sterk Zwaagdijk kon via een rake corner terecht op gelijke hoogte komen. Daarna hield doelman Thomas Klos Wieringerwaard op de been door verschillende fraaie reddingen. In de laatste tien minuten werd het nog een open wedstrijd met veel kansen. Uiteindelijk was het 1-1 gelijkspel voor beide teams rechtvaardig. Wieringerwaard speelt zondag 18 november thuis tegen middenmoter Kaagvogels.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button