Uitgaan

Workshop (zelf)portret schilderen in Anna Paulowna

Adverentie

Anna Paulowna – Elly Doolaard organiseert zaterdag 25 november de workshop (zelf)portret schilderen. Creatievelingen kunnen zich in de Keesschuur helemaal uitleven met olieverf.

Na een korte introductie van Elly Doolaard over anatomie van het hoofd, materiaalgebruik, kleuren en compositie, kiezen de deelnemers zelf een doekmaat en gaan zij daarmee aan de gang. Iedereen kan meedoen, zelfs mensen die nog nooit geschilderd hebben. De workshop begint om 13:30 uur en zal tot ongeveer 17:30 uur duren. Er is een korte tussentijdse bespreking onder het genot van een kopje koffie of thee. Na afloop zetten de deelnemers al hun werken naast elkaar en doen ze de nabespreking onder het genot van een drankje.

Voor meer inlichtingen en/of opgeven: doolaard@hetnet.nl of telefoonnummer 0223-621610. Ook kunnen bezoekers zich voor meer informatie melden in het atelier De Keesschuur aan de Middenweg 9b in Anna Paulowna.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button