Den HelderLOS Den Helder

Hans Boskeljon nieuwe voorzitter lokale omroep Den Helder

Advertentie:

De LOS (Lokale Omroep Stichting) Den Helder heeft een nieuwe voorzitter; Hans Boskeljon. Hij begint formeel per 1 januari 2020 en is de opvolger van Roy Slort, die begin november liet weten zijn bestuursfunctie te beëindigen.

“We zijn heel blij dat Hans ja heeft gezegd op ons verzoek om voorzitter te worden”, laat het bestuur van de LOS weten. “Na het vertrek van Roy was Hans onze eerste keuze, gezien zijn bestuurlijke ervaring en netwerk, maar ook het feit dat hij al bekend is met de omroep speelde een grote rol.” Boskeljon was lid van het Programmabeleidbepalend Orgaan (PBO) van de omroep en maakt nu dus de overstap naar het bestuur. “Dat betekent uiteraard wel dat er een vacature ontstaat in het PBO, maar de verwachting is dat we die plek op korte termijn kunnen invullen”, aldus secretaris Gerard Terpstra.

Hans is niet het enige nieuwe bestuurslid bij de omroep, want na vele jaren van enthousiaste inzet legt Gerard Terpstra per 1 januari zijn functie als secretaris neer. Dat heeft hij vorig jaar al aangegeven en in zijn opvolging is ook voorzien, Frans de Bie draait al sinds maart mee in het bestuur als algemeen bestuurslid en wordt per 1 januari secretaris. Gert-Jan Meijer komt nieuw in het bestuur als algemeen bestuurslid.

LOS Den Helder is de lokale omroep voor Den Helder en vormt samen met RTV Noordkop (Hollands Kroon) de lokale streekomroep Regio Noordkop.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button