Zeemacht

Zaalvoetbaltopper in De Brug

Advertentie:

Een ware topper vrijdagavond in sporthal De Brug in Den Helder. In de eerste divisie A van het zaalvoetbal staat Zeemacht van coach Arjan de Klerk tegenover koploper Leekster Eagles.

Het is ongekend spannend in de top van de eerste divisie: Het zaalvoetbalbolwerk uit het Noorden staat boven aan met 21 punten uit 9 wedstrijden. Medekoploper Texel heeft ook 21 punten uit hetzelfde aantal wedstrijden, op de voet gevolgd door Zeemacht met een punt minder.

Vorige week won de ploeg uit Leek met maar liefst 11-0 van het arme Excelsior en het is dan ook de meest scorende ploeg in deze klasse (55 doelpunten). De gastheren uit Den Helder waren met 2-6 te sterk voor ONR en hebben op Texel na, de minst gepasseerde verdediging (25 doelpunten). Wat zal deze avond voor de overwinning zorgen, de veel scorende spitsen uit het noorden of de stug verdedigende Sailors?

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button