112

Politie zoekt getuigen van steekincident

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident dat plaatsvond op zaterdagmorgen in Den Helder. Omstreeks 04.20 uur kreeg de politie melding van een steekincident. Het slachtoffer, een 18-jarige jongen uit Den Helder, verklaarde op de fiets vanaf de Middenweg in de richting van het Vinkenterrein aan de Fabrieksgracht te zijn gefietst.

Onderweg was hij tegengehouden door twee jongens die hem bedreigden met een scherp voorwerp en geld van hem wilden hebben. De exacte plaats van het incident is (nog) niet bekend. Toen het slachtoffer, naar eigen zeggen, een bijdehante opmerking had gemaakt, voelde hij dat hij gestoken werd. Vervolgens gingen de daders er vandoor.

Het slachtoffer liep een lichte verwonding op en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de daders (ongeveer 25 jaar oud, getinte huidskleur en donker gekleed) en de toedracht van het steekincident. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button