112

Chauffeur voorkomt ongeval door de berm in te sturen

Niedorp – Een chauffeur van een transportbedrijf uit Hippolytushoef heeft maandagmiddag op de N242 een ongeval voorkomen door zijn vrachtwagen de berm in te sturen. De chauffeur moest uitwijken toen een tegemoetkomende personenauto inhaalde en bijna frontaal op de vrachtwagen botste.

De chauffeur is uitgeweken in de berm om een aanrijding te voorkomen, maar kwam vervolgens zelf met zijn vrachtwagen vast te zitten in de berm. De veroorzaker is doorgereden. “Stank voor dank”, aldus weginspecteur Albert op Twitter. “Wel een duim omhoog voor de vrachtwagenchauffeur die snel en juist heeft gehandeld.”

De vrachtwagen heeft lichte schade. Alleen zijn er nog wel de kosten van het uittakelen door een bergingsbedrijf. Wie iets heeft gezien van bovenstaand voorval kan contact opnemen met de politie.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Tja we maken allemaal wel eens een stomme fout. Deze chauffeur dorst (letterlijk en figuurlijk) natuurlijk niet in de spiegel te kijken, wat hij had veroorzaakt. Hopelijk zat er een dashcam in de vrachtauto.

    1. Ik vind inhalen bij een dubbele doorgetokken streep geen stomme fout meer te noemen maar gewoon ronduit asociaal gedrag en is deze persoon rijp voor een educatieve cursus CBR

Back to top button
%d bloggers liken dit: