Hollands KroonJeugd

Gezocht: Cyber Agents van 8 tot 12 jaar

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon roept kinderen van 8 tot 12 jaar op om mee te doen aan de kerst opdrachten van HackShield. Tot 10 januari komen er puzzels online waarmee jonge Cyber Agents exclusieve prijzen kunnen winnen en tegelijkertijd kunnen leren over veilig internetgebruik. (Groot)ouders en andere volwassenen zijn van harte uitgenodigd om mee te puzzelen. Zo leren ook zij dat niet ieder (kerst)cadeautje is wat het lijkt!

De bedoeling is dat kinderen de Phishing Lynx gaan helpen door puzzels op te lossen waarmee ze PhishingShields verdienen. Met elk PhishingShield dat je scoort verdien je 10 punten. Maar pas op! Sommige puzzels zijn door de DarkHacker gehackt. Deze puzzels geven je een FopShield. Dit FopShield zorgt voor 10 punten aftrek op het totaal gehaalde punten, dus blijf goed opletten en ontdek alle hints die de DarkHacker in de puzzels achterlaat. Wees zuinig op je punten.

Meedoen kan via www.joinhackshield.nl/kerstmis. Zet hem op Cyber Agents, Lynx heeft jullie hulp hard nodig!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button