Overige

Bekijk zelf de vordering van het sportgebouw op Campus De Terp

Advertentie:

Wieringerwerf – Aannemer de Jong Ursem, de bouwer van het sportgebouw op Campus de Terp neemt deel aan de Dag van de Bouw. Op zaterdag 17 juni (De dag van de Bouw) is de bouwplaats van het sportgebouw toegankelijk van 10:00 tot 14:00 uur aan de Dokter Tamsmalaan 3 in Wieringerwerf. Medewerkers van de Jong Ursem en SSWW zijn aanwezig om belangstellenden een rondleiding te geven en alles te vertellen over de (voortgang van de) bouw.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Met het oog op de veiligheid vinden er dan geen bouwwerkzaamheden plaats. Nieuwsgierig naar de vorderingen van de bouw? Kom dan langs en zie met eigen ogen hoe het nieuwe sportgebouw op Campus de Terp tot stand komt.

In de ontwikkeling en totstandkoming van Campus de Terp werken de gemeente Hollands Kroon, Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW), basisonderwijsorganisaties Sarkon, Kopwerk en Surplus en Stichting SOVON voor voortgezet onderwijs nauw met elkaar samen.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button