Den HelderZakelijk

Bedrijven Kooypunt ondertekenen convenant keurmerk veilig ondernemen

Den Helder – Tijdens het nieuwjaarsontbijt voor ondernemers is het startsein gegeven voor de samenwerking tussen gemeente, politie, brandweer en ondernemersvereniging Kooypunt. Het ondertekenen van dit convenant betekent dat zij een bijdrage leveren aan het schoon, heel en veilig maken en houden van het bedrijventerrein.

Wethouder Heleen Keur heeft namens het gemeentebestuur het convenant ondertekend. “Mooi dat we als ondernemingsvereniging Kooypunt, politie, brandweer en gemeente de eerste stap hebben gezet richting het Keurmerk Veilig Ondernemen. Zo werken we samen aan een aantrekkelijke vestigingsplek.”

De betrokken partijen hebben regelmatig overleg met elkaar om het doel te bereiken. Ook houden zij een schouw op het terrein. Voor een vliegende start is het van groot belang dat er voldoende enquêtes door de gevestigde ondernemers op het Kooypunt worden ingevuld. De uitkomst vormt de nul-meting. Dat wordt gebruikt om een duidelijk beeld te krijgen van de veiligheidsbeleving op het bedrijventerrein.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button