Hollands Kroon

Brei en Haakcafé Hippolytushoef

Hippolytushoef – Het Brei- en Haakcafé in het Dorpshuis van Hippolytushoef is 22 januari weer open. De organisatoren, Alie Kool, Gerdien Ottens en Jeannette Renooij houden het deze maand nog op de warme dekens en plaid. Ook al vriest het niet, het weer is nog donker en guur, de reden om nog even met dit onderwerp door te gaan.

Natuurlijk is het ook mogelijk om vooruit te kijken, naar bijvoorbeeld de paasdagen. Ook hiervoor zijn vele ideeën en patronen beschikbaar. Voor wie zin heeft om zich in het breien en haken te verdiepen of met een werkstuk zit dat maar niet af wil komen, kan gezellig langskomen. De koffie en thee staan klaar.

Het brei- en haak café is geopend van 9.30 tot 11.30 uur. Locatie Dorpshuis, Kerkhofsteeg te Hippolytushoef. Kosten voor deelname bedragen € 5,- per persoon, dit is inclusief koffie of thee. Voor meer informatie: alie.kool@hotmail.com, telefoon 06-14989938.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button