Hollands Kroon

Cursus Muzikale Basis Vorming

Wieringermeer –  Muziekschool De Cultuurschuur start dinsdag 25 februari 2020 met een nieuwe  cursus “Muzikale Basis Vorming. De cursus is voor kinderen van groep 1 tot en met 8.

In deze cursus raken kinderen vertrouwd met verschillende muziekstijlen en wat muziek met hen doet. Creatief durven zijn door op muziek te bewegen en te tekenen. Kinderen ervaren ritme met ritmestokjes en toonhoogte door te zingen en op de blokfluit te spelen. Kortom een bijzondere muzikale belevenis.

Leeftijdsgroepen
De cursus is verdeeld in drie leeftijdsgroepen.
Groep 1, vier, vijf en zes jaar, van 15.00 tot 15.45 uur.
Groep 2, zeven, acht en negen jaar, van 16.00 tot 16.45 uur.
Groep 3, tien en elf jaar,van 17.00 tot 17.45 uur.

De cursus bestaat uit acht lessen van veertig minuten. De kosten zijn € 45,-. De docente is Nienke Staal. Meer informatie en inschrijven: https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ of mail naar muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button