Uitgaan

Fadozangeres Maria de Fátima in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – De Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk begint dit jaar met een heel bijzonder kroonconcert. Op zondag 26 januari om 15.30 uur worden de kaarsjes aangestoken in de Hippolytuskerk aan het Kerkplein in Hippolytushoef voor Maria de Fátima, die met haar eigen combo de middag vult met Portugese fado.

Kaarten voor dit concert zijn tot de vrijdag voor het concert te bestellen via de website www.dekroonconcerten.nl voor € 18.=. Na betaling worden de kaarten per e-mail toegestuurd. Bestel de kaarten op tijd, want vol is vol.

Kaarten kunnen ook worden besteld bij Gideon van Beek, tel: 0227 720204. Of probeer het nog voor aanvang van het concert in de kerk. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang, mits begeleid door een betalende volwassene.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button